Posted in Theatre

Mau curhat dikit ttg gambar ini:

Hari ini curhat sama Diy, “Aku miris gak diajakin sama tmn2 se fans club buat ketemuan sama Shane, aku kira mereka true friends tapi ttp yah yg namanya sesama fan girls ada aja kompetitive and secretivenya. Aku tetep berusaha positif pasti ada jalan keluarnya. Malah jd make anger or rasa miris / pedih aku buat audisi aku hari ini, yg turns out hasilnya malah jadi bagus.”

Trus Diy bales: “Yahh kamu gitu aja udah sedih, itu hanya duniawi. Belom ada apa2nya. Ngapain jealous or miris gtu. Kamu boleh baru ngerasa gitu ntar tuh pas Tuhan Yesus dateng. Klo kamu ga diangkat ke surga pas Rapture, mau jadi apa kamu?”

—-

Seketika gue sadar dan emang ini godaan. Gue tau gw mau fokus ke karir gue, and ini godaan to come back to my fangirl comfort zone/ old life and old times.

Walau ya emang ttp pgn ketemuan tapi gw yakin pasti ada caranya. He always will.

Klo emang misalnya gak bisa ya berati Tuhan bilang “No, you don’t need that.”

Selama ini, all my fangirling journey and story semuanya dituntun sama Tuhan.

So I want to thank Him, for everything He does and for reminding me about what I have to focus on today through my boyfriend.

#fangirlstory #thankyouJesus🙏 #reallifegoeson

View on Path

Author:

Jesus. #TreatPeopleWithKindness Head of Hospitality @FullColorParty Loves to Write I love concerts, and everything about music Loves to assist and help others I am always prepared for everything Loves to travel but I can't travel light - I've tried tho! :D Feel Free to chat me about things! I'm struggling with anxiety / dark thoughts / brain noise (as Chris Evans might said it :P) - sometimes :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s